Skoči na vsebino
Home » Galerija unikatnih lesenih izdelkov

Galerija unikatnih lesenih izdelkov

Unikatni leseni izdelki in izdelava skulptur z motorno žago mi dajejo možnost kreativnega ustvarjanja. Pri tem poskušam v največji meri ugoditi vašim željam.

Že imate v mislih izoblikovano idejo za darilo? Z besedo na dan!

Bi še malo razmislili? Ni problema, v miru pobrskajte po galeriji, ki je razdeljena na kategorije za lažje iskanje. Vidite lahko različne primere unikatnih skulptur, a možnosti motivov so praktično neomejene. Vsi unikatni leseni izdelki so narejeni po naročilu in nosijo svojevrstno zgodbo:

Lesene klopi in naslonjala >

Zakaj podariti unikatno klop? – Ker nima le okrasne, ampak tudi uporabno vrednost! Unikatne skulpture, ki pohištvu dajo največji čar, lahko povsem prilagodite osebi. Je oseba navdušena nad gorami? Na levi strani naj bo naslon narejen iz skal, po katerih pleza gibčni gams, na desni naj klop krasi čudovit šopek planik. Ne glede na to, kakšne hobije in strasti ima obdarovanec (ali pa obdarovanka), za vsakega najdemo idejo za motiv, ki ji bo pričarala nasmeh na obraz čisto vsakič, ko bo na klop sedla in si odpočila po napornem vsakdanjiku.

Lesena korita za rože >

Cvetlična korita so dragoceno darilo, s katerim ne morete zgrešiti, če je oseba navdušena nad okrasnimi cvetlicami in urejeno okolico doma. Tudi v tem primeru je izbira motivov neskončna. Bujno rastlinje naj še dodatno pride do izraza v lesenem loncu, ki ga drži prikupna žival. Morda pa se doda kakšen predmet, ki nosi posebno simboliko. Hmmm… kaj, če tokrat obdarite kar sami sebe?

Medvedi >

Konji >

Ptiči >

Divjad >

Ostale živali >

Lahko bi opisoval vsako vrsto živali posebej… A dejstvo je, da je vsaka od njih neverjetna kreacija narave. Živali nas lahko naučijo mnogo življenjskih lekcij, če le imamo odprta ušesa (in srce). Katera je vaša najljubša žival? Se lahko poistovetite z njo? Morda nekaterih ne morete udomačiti (na srečo), lahko pa krasijo vaš dom ali jih podarite v leseni verziji. V izziv mi je, da za vas (ali za vam ljubo osebo) v lesu ujamem en sam trenutek, ki govori zgodbo.

Človeške lesene skulpture >

Včasih imajo ljudje v svojem življenju posebno poslanstvo ali so navezani na določene poklice, ki so jih opravljali celo življenje in predstavljajo del njihove identitete. Si predstavljate, kako je človek vesel, ko dobi ob posebni priložnosti darilo v obliki lesene skulpture, ki prebudi dragocene spomine? Podarite jim to čast!

Okrasni predmeti >

Skulptura v realistični obliki predmeta, ki ima za nekoga posebno vrednost, je ravno tako odlična ideja za darilo. Ima poleg tega oseba rada tudi naravo in les? Odločitev glede darila je torej preprosta. 🙂

unikatni leseni izdelki - izdelava skulpture iskalca tartufov - jernej verbuč

Ste radovedni, kako nastajajo unikatne skulpture? 

Potem vas vabim, da mi sledite na Facebooku!